Wednesday, 28 December 2011

macam la orang lain tak pernah makan megi....kan?

Hahahaaaaa....dah baca title kat atas tu? haaa...kan ? macam la orang lain tak pernah makan megi, hikhik....kita saje je post entri ni, sementelah...dapat gak meng-update blog yg dah lama tak berjenguk ni..... *wink.

mee megi + asparagus = tadaaaaaa.....saje je post entry ngan pic merapu di hari rabu....ngeeeee


 

4 comments:

  1. nak sedap masukkan telur, sawi..ish ish..udang ke ayam ke sikit..sedapnyerrrr...

    ReplyDelete
  2. Sarah; memang betul la apa awak suggest tu...kompom kelazatannya.. :)

    ReplyDelete
  3. oh.. xsuka cmpur2 sayur.. rasa pelik..hahahah. megi+perasa dia je..

    ReplyDelete